Popis
Jan Vojáček Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem?
360 Kč
Jan Vojáček Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem?
Dostupnost: 6 skladem
Cena dopravy: Kč
PorovnatJan Vojáček Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem?
Barbora Svobodová Jak se dobře a zdravě najíst?
Barbora Karchová Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Marta Bursová Uvolňovací, protahovací a posilovací léčebné cvičení. Zbavte se bolestí zad!
Marta Bursová Uvolňovací, protahovací a posilovací léčebné cvičení. Zbavte se bolestí zad!
Jarmey, Sharkey Přehledný průvodce pro odborníky i zvídavé laiky.
Jarmey, Sharkey Přehledný průvodce pro odborníky i zvídavé laiky.
Susan Kleiner Je určena silovým sportovcům, fitness, výživovým poradcům a trenérům.
Susan Kleiner Je určena silovým sportovcům, fitness, výživovým poradcům a trenérům.
Paidotribo Seznámí Vás s tradicí jógy z praktického i vědeckého hlediska.
Paidotribo Seznámí Vás s tradicí jógy z praktického i vědeckého hlediska.
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Vychodilová, Andrová, Vrtělová Celobarevná publikace se 170 instruktážními fotografiemi.
Vychodilová, Andrová, Vrtělová Celobarevná publikace se 170 instruktážními fotografiemi.
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.