Popis
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
341 Kč
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Dostupnost: 100 skladem
Cena dopravy: Kč
PorovnatDaniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Paidotribo Seznámí Vás s tradicí jógy z praktického i vědeckého hlediska.
Paidotribo Seznámí Vás s tradicí jógy z praktického i vědeckého hlediska.
Ivan Mach Víte, jak nejlépe kombinovat doplňky stravy a které Vy potřebujete?
Ivan Mach Víte, jak nejlépe kombinovat doplňky stravy a které Vy potřebujete?
Levitová, Hošková Bolí Vás záda? Nebo jste trenérem? Nenechte si ujít názornou knihu!
Levitová, Hošková Bolí Vás záda? Nebo jste trenérem? Nenechte si ujít názornou knihu!
Susan Kleiner Je určena silovým sportovcům, fitness, výživovým poradcům a trenérům.
Susan Kleiner Je určena silovým sportovcům, fitness, výživovým poradcům a trenérům.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Skolnik, ChernusOptimální načasování příjmu živin pro maximalizaci sportovního výkonu.
Skolnik, ChernusOptimální načasování příjmu živin pro maximalizaci sportovního výkonu.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Jarmey, Sharkey Přehledný průvodce pro odborníky i zvídavé laiky.
Jarmey, Sharkey Přehledný průvodce pro odborníky i zvídavé laiky.
Barbora Karchová Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Barbora Svobodová Jak se dobře a zdravě najíst?
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.