Popis
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
341 Kč
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Dostupnost: 100 skladem
Cena dopravy: Kč
PorovnatDaniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Jim Stoppani Kniha určená výkonnostním i kondičním sportovcům a trenérům. 381 cviků.
Jim Stoppani Kniha určená výkonnostním i kondičním sportovcům a trenérům. 381 cviků.
Jan Vojáček Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.
Jan Vojáček Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.
Kamil RamíkCviky pro rychlou a účinnou úlevu od bolesti.
Jana Ulíková Průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Jan Caha Průvodce výživou - jak a čím se zdravě stravovat?
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.
Vychodilová, Andrová, Vrtělová Celobarevná publikace se 170 instruktážními fotografiemi.
Vychodilová, Andrová, Vrtělová Celobarevná publikace se 170 instruktážními fotografiemi.
Radomír Čihák Tři díly na trhu populárních anatomií v jednom výhodném balíčku!
Radomír Čihák Tři díly na trhu populárních anatomií v jednom výhodném balíčku!
Radomír Čihák1. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák1. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Ivan Mach Víte, jak nejlépe kombinovat doplňky stravy a které Vy potřebujete?
Ivan Mach Víte, jak nejlépe kombinovat doplňky stravy a které Vy potřebujete?
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.